Connect with us

Upišite traženi pojam

foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd

Top Tema

MIHAEL ZMAJLOVIĆ KANDIDAT SDP-a ZA ŽUPANA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE: Želim modernu Zagrebačku županiju

Predsjednik SDP-a Zagrebačke županije Mihael Zmajlović najavio je u petak kandidaturu za župana, istaknuvši da u Zagrebačkoj županiji želi biti predvodnik promjena i stvoriti modernu, naprednu i uspješnu županiju.

“Moja slika Zagrebačke županije su ljudi koji vraćaju povjerenje u institucije, koji vraćaju vjeru da nema nikakve tolerancije prema korupciji, da situacija ne može biti takva da ispred interesa stanovnika budu interesi najužeg kruga prijatelja, obitelji i stranačkih kolega. Želim biti predvodnik tih promjena – stvoriti modernu, naprednu i uspješnu županiju”, poručio je Zmajlović.

U petak je najavio svoju kandidaturu za župana Zagrebačke županije ispred zagrebačkog Hotela International, odakle se ta županija vodi posljednjih 20 godina i dodao da to planira promijeniti nakon pobjede na lokalnim izborima.

“Nažalost, Zagrebačka županija je poznata po tome da je to jedina županija u Hrvatskoj koja nema sjedište na području svoje županije, već je to u Zagrebu, u Ulici grada Vukovara, a Županijske skupštine i sve važne odluke donose se u ovom hotelu”, ustvrdio je.

Županiju želi i simbolički približiti građanima, pa najavljuje postavljanje sjedišta županije u Veliku Goricu, s obzirom na to da je to šesti grad po veličini u Hrvatskoj.

“Županiju treba voditi energično, pametno, biti usmjeren prema viziji. Ona je danas troma, umorna i bezidejna i to želimo mijenjati”, poručio je Zmajlović.

Dodao je kako će u narednim mjesecima izaći pred građane Zagrebačke županije i zajedno s njima izgraditi plan i viziju te županije.

Ustvrdio je da želi raditi na povećanju kvalitete zdravstvene usluge te da građani Zagrebačke županije nisu niti svjesni da je upravo županija osnivač domova zdravlja, osnovnih i srednjih škola, svega onoga što utječe na kvalitetu života.

“Ogroman je prostor za napredak i upravo u tom smjeru želim ići i ponuditi viziju i konkretna rješenja za građane”, poručio je.

Izvor: SDP

Klikni za komentar

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Povezane vijesti

Vijesti

Saborska zastupnica SDP-a, prim.dr.sc. Andreja Marić u slobodnom se govoru osvrnula na namjeru zabrane konzumacije energetskih pića maloljetnicima od strane Ministarstva zdravstva – što...

Kultura

Manifestacija Advent Zagreb od 2. prosinca 2023. do 7. siječnja 2024. ponudit će najbogatiji program do sada s više od sto koncerata i raznih...

Vijesti

Saborska zastupnica SDP-a Martina Vlašić Iljkić izvijestila je da Klub SDP-a predlaže izmjene Zakona o osobnoj asistenciji i Zakona o socijalnoj skrbi kojim sprječava da...