GRADONAČELNIK ZAGREBA TOMISLAV TOMAŠEVIĆ PREDSTAVIO NOVE ČLANOVE UPRAVE ZAGREBAČKOG HOLDINGA

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević predstavio je u utorak nova tri člana Uprave Zagrebačkog holdinga, za koje je kazao kako imaju desetogodišnje iskustvo na rukovodećim pozicijama u domaćim i stranim kompanijama, a na dužnost će stupiti u rujnu. Novoj, sada peteročlanoj Upravi Holdinga, uz aktualnog predsjednika Uprave Nikolu Vukovića i člana Ante Samodola, pridružit će se […]

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević predstavio je u utorak nova tri člana Uprave Zagrebačkog holdinga, za koje je kazao kako imaju desetogodišnje iskustvo na rukovodećim pozicijama u domaćim i stranim kompanijama, a na dužnost će stupiti u rujnu.

Novoj, sada peteročlanoj Upravi Holdinga, uz aktualnog predsjednika Uprave Nikolu Vukovića i člana Ante Samodola, pridružit će se Ivan Novaković, Boris Sesar i Matija Subašić-Maras. Novoizabrani članovi Uprave imaju višegodišnje iskustvo na rukovodećim pozicijama u domaćim i međunarodnim kompanijama kao stručnjaci u područjima IT-a i digitalne transformacije, restrukturiranja i poslovnog razvoja te upravljanja ljudskim potencijalima.

Zamjenica gradonačelnika Danijela Dolenec dodala je da će se za razriješene voditelje podružnica vidjeti mogu li biti raspoređeni na druga radna mjesta, te najavila skoro raspisivanje javnog natječaja i za uprave Zagrebačkog velesajma i ZET-a.

Više o članovima možete doznati na službenoj stranici Grada Zagreba.

Izvor: Hina/Grad Zagreb

POPULARNE KATEGORIJE