STRUČNJAK ZA POMORSKO DOBRO dr. sc. GORAN VOJKOVIĆ OTKRIVA SMIJE LI VAS ITKO POTJERATI S PLAŽE U HRVATSKOJ…

Index.hr donosi vijest o Splićanki koju su tjerali s plaže u Drveniku Velom. Incident se dogodio u srijedu, a u njemu su sudjelovali muškarac koji je uzurpirao pomorsko dobro i svojatao plažu, njegove gošće iz Češke te, s druge strane, kupačice koje su se na plaži pokušale kupati. Jedna od tih kupačica, splitska spisateljica i novinarka Tonka Alujević, sve […]

Index.hr donosi vijest o Splićanki koju su tjerali s plaže u Drveniku Velom. Incident se dogodio u srijedu, a u njemu su sudjelovali muškarac koji je uzurpirao pomorsko dobro i svojatao plažu, njegove gošće iz Češke te, s druge strane, kupačice koje su se na plaži pokušale kupati.

Jedna od tih kupačica, splitska spisateljica i novinarka Tonka Alujević, sve je snimila. Iz snimke smo mogli vidjeti kako je muškarac putem videopoziva preko mobitela koji je držala jedna od Čehinja uz prijetnje tjerao kupačice s plaže.

Odgovore na pitanja tko sve ima pravo koristiti pomorsko dobro i tko vas smije tjerati s plaže donosi stručnjak za pomorsko dobro, kolumnist Index.hr dr.sc. Goran Vojković, inače autor knjige “Pomorsko dobro i koncesije”. Na poveznici u nastavku doznajte što je stručnjak rekao.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/smije-li-vas-itko-potjerati-s-plaze-u-hrvatskoj-donosimo-sva-pravila/2286010.aspx

POPULARNE KATEGORIJE