Connect with us

Upišite traženi pojam

foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Top Tema

USKOK ISTRAŽUJE: GRADONAČELNIK PETRINJE DARINKO DUMBOVIĆ SURADNICIMA NAVODNO PODIJELIO 150 TISUĆA KUNA ZA POMOĆ NAKON POTRESA?!

Pročelnici, koalicijski partneri i bliski suradnici bivšega gradonačelnika Petrinje Darinka Dumbovića, kako doznaje Jutarnji list, krajem ožujka dobili su od grada subvencije za svoja obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG).

Riječ je o oko 150.000 kuna, novcu koji je bio namijenjen za pomoć gospodarstvenicima i poljoprivrednicima koji su oštećeni u potresu, piše u petak Jutarnji list.

Zbog toga, između ostalog, kako neslužbeno doznaje list, Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) već nekoliko tjedana provodi izvide u petrinjskoj gradskoj upravi.

Više o ovoj temi pročitajte na poveznici u nastavku.

https://www.nacional.hr/uskok-provodi-izvide-darinko-dumbovic-150-tisuca-kuna-za-pomoc-nakon-potresa-navodno-podijelio-svojim-suradnicima/

Izvor: Nacional

Klikni za komentar

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Povezane vijesti

Top Tema

Iako po vokaciji pravnik, najmlađi hrvatski župan, Ivan Celjak (HDZ) rješavanjem teške financijske situacije koju je zatekao prije dvije godine preuzimanjem Sisačko-moslavačke županije –...

Vijesti

Nakon prvog potresa, do jutros je BiH pogodilo još 10 manjih magnitude jače od 2,5 po Richteru.

Politika

Nino Raspudić iz saborskog Kluba Mosta gostovao je u Newsroomu gdje je komentirao aktualna događanja. Među ostalim je rekao da je produženje roka za...

Vijesti

Bivši SDP-ov ministar financija Boris Lalovac komentirao je situaciju s preprodajom kredita koje građani više ne mogu plaćati, na tržištu koje nije regulirano.