Nezadovoljni navijač Wolfsburga gađao Rakitića čašom pive

Hrvatski vezni nogometaš Ivan Rakitić zabio je u 87. minuti gol kojim je Sevilla došla do boda u Wolfsburgu, u ogledu 2. kola skupine G Lige prvaka. Nakon utakmice nezadovoljni domaći navijač gađao je Rakitića čašom pive tijekom televizijskog intervjua, izvijestili su španjolski mediji. Rakitić je zabio gol iz jedanaesterca, a odmah po završetku utakmice […]

Hrvatski vezni nogometaš Ivan Rakitić zabio je u 87. minuti gol kojim je Sevilla došla do boda u Wolfsburgu, u ogledu 2. kola skupine G Lige prvaka.

Nakon utakmice nezadovoljni domaći navijač gađao je Rakitića čašom pive tijekom televizijskog intervjua, izvijestili su španjolski mediji.

Rakitić je zabio gol iz jedanaesterca, a odmah po završetku utakmice spremao se na travnjaku odgovoriti na prvo pitanje televizijskog novinara. Tada je doletio prema njemu neki predmet, zbog kojeg se nogometaš sagnuo, a predmet prohujao iznad njegove glave i bučno udario u kartonski pano iza njega.

“Nema veze. Emocije na tribinama iste su emocijama na travnjaku”, izjavio je 33-godišnji Rakitić.

Kamera televizije Movistar Plus je zabilježila kako hrvatski igrač refleksno saginje glavu, a španjolski portal El Desmarque je izvijestio da se radilo o plastičnoj čaši pive.

Izvor: Hina/Fenix-magazin

POPULARNE KATEGORIJE