Connect with us

Upišite traženi pojam

HINA

Kultura

Jacquesa pogodila smrt Tine Turner: Plakao sam dva i pol sata na njenom koncertu

LEGENDARNA rock pjevačica Tina Turner preminula je u srijedu nakon duge bolesti u dobi od 83 godine, u svom domu u Kusnachtu, blizu Züricha u Švicarskoj. Od nje se opraštaju brojni kolege iz svijeta glazbe, a među njima je i Jacques Houdek.

Jacquesa je, naime, pogodila vijest o smrti Tine Turner pa je napisao emotivan status na Facebooku. Objavio je link na pjesmu Golden Eye i uz to ostavio poruku u kojoj se prisjetio koncerta iz 2009. godine u Beču na kojem je bio.

“Plakao sam dva sata”

“Živjela je glazbu. Glazba je živjela zahvaljujući njoj. Velika. Iskonska. Simply The Best Tina Turner. Imao sam tu sreću doživjeti jedinstvenu koncertnu energiju 2009. godine na oproštajnoj turneji u Beču. Dva i pol’ sata sam plakao. Sretan i zahvalan što svjedočim nastupu boginje glazbe. Glazbene ikone broj 1”, napisao je Jacques i zatim zaključio.

“Nema riječi za dovoljno dobar opis legende. Remek-djela govore o legendama. Hvala Vam na doživljaju glazbe, emociji, energiji koja motivira, nadahnjuje i živi”, napisao je Jacques.

Kraljica rock’n rolla prodala je više od 180 milijuna albuma i osvojila 12 Grammyja, a njezine pjesme omiljene su među generacijama.

Povezane vijesti

Kultura

Kada se upale veliki reflektori u centru Zagreba, a niz zgrade i ulice odjednom se čuju zvukovi violina, truba, timpana, dobrom dijelu građana jasno...

Showbiz-Lifestyle

Valerio Ricchiuto dugi niz godina bavi se sportom. Još u osnovnoj školi igrao je rukomet, u srednjoj tenis, a potom je krenuo trenirati boks...