Connect with us

Upišite traženi pojam

Izvor: screenshot/Facebbok

Top Tema

HDZ – IZBORI U ZAGREBU: dr. KOSTOPEČ I IZVORNI GLASAČI PROTIV dr. HERMANA I HITNO MOBILIZIRANIH MINISTARA!

Zahuktava se bitka za Zagreb u kojoj je teško da će Plenković uspjeti ostati neutralan nego će se vjerojatno angažirati da podrži njegovog favorita dr. Hermana kojega je i na prošlim izborima podržao kada dr. Herman nije imao protukandidata.

Kako se u kuloarima priča Kostopeču je bilo ponuđeno, ako odustane od kandidature za predsjednika gradskog HDZ-a, da će dobiti mjesto tajnika Gradskog HDZ-a, ali naravno to se nije dogodilo pa je vrhunski transplantacijski kirurg odlučio izaći na megdan vrhunskom ginekologu.

Obojica su dobri kandidati, ali analiza njihovih timova pokazuje da tim Kostopeča nudi promjene u Zagrebu jer njegov tim čine HDZ-ovci prekaljeni u brojnim stranačkim utakmicama koji su se dokazivali na terenu godinama i koji nisu nikada bili u nekim kombinacijama s Bandićem u Zagrebu.

Tim Hermana čine župan koji je bio u tihoj koaliciji s Bandićem i Barbarić – direktor HEP-a, kojega je tamo dovela prvenstveno zemljačka linija s Plenkovićem i koji tako hvali premijera da mu je ovaj, (jer ga to raduje) kako piše Novi list, dozvolio da bude kao trener na košarkaškim utakmicama koje premijer upražnjava da se malo relaksira i koji se oduševljava kada premijer pogodi koš?! Inače je poznat i kao direktor državne tvrtke koji je podijelio najveći broj donacija i sponzorstava kao da je HEP donatorsko društvo, a ne firma koja treba voditi računa o dobiti vlasnika.

Budući da je Herman svjestan da s njima nema baš previše šansi, zamolio je Plenkovića da mu za momčad “posudi” i ministricu Brnjac i ministra Aladrovića za koje ses stariji, a i mlađi HDZ-ovci, ne mogu sjetiti kada su ih vidjeli da sudjeluju u stranačkim aktivnostima ili da su navratili u središte gradskog HDZ-a u Gundulićevoj ulici.

Ako glasači misle da bi oni imali vremena i želje donijeti promjene u Zagrebu, podržat će Hermana, a ako vjeruju da je potrebna promjena i da samo novi snage koje su odradile terenski rad i mogu donijeti promjenu, podržat će Kostopeča i njegov tim.

Rezultate ćemo znati uskoro…

Klikni za komentar

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Povezane vijesti

Vijesti

Predstavljajući Zakon o inkluzivnom dodatku, premijer Plenković kazao je da će se njime izdvajati čak 89 posto više sredstava za osobe s invaliditetom, s...

Vijesti

Pilot projekt preventivnih zdravstvenih pregleda, proveden ove godine u pet županija, pokazao je da više od dvije trećine pregledanih građana ima zdravstvene probleme te...

Vijesti

Ministar financija Marko Primorac najavio je u utorak u Saboru da će Vlada idućeg tjedna odobriti 55 milijuna eura za sanaciju dugova u zdravstvu....

Vijesti

Hrvatski šef diplomacije Gordan Grlić Radman pozdravio je danas dogovor o četverodnevnom prekidu vatre u Gazi te istaknuo kako je važno spriječiti prelijevanje sukoba...