Connect with us

Upišite traženi pojam

Izvor: RTL Screenshot

Ostale vijesti

GOSPODIN SAVRŠENI SKORO IZAZVAO SKANDAL?! Otkrivaju se klanovi, padaju maske, a počinju i vatrena diranja s povezom na očima

Napetost u showu ‘Gospodin Savršeni’ raste iz dana u dan, a društvene igre dodatno zahuktavaju situaciju.

Maske su potpuno pale u večerašnjoj epizodi showa “Gospodina Savršenog”. Naime, Toni je odveo djevojke na grupni spoj na kojem je zapravo uspio doznati koliko je kompatibilan s pojedinim djevojkama. Iznenađenje je dakako bio trenutak u kojem je iz povučene i sramežljive Dijane isplivala samouvjerena djevojka koja je ispipala sve mišiće na Gospodinu Savršenom.

Nervozu u kući po povratku iz Istre razbio je pismo Gospodina Savršenog u kojem je, između ostalog, stajao i poziv za grupni spoj za osam djevojaka.

Image
Izvor: RTL Screenshot
Kroz igru strategije i ljubavi Josipa, Olivera, Danijela, Polina, Bruna, Karolina, Amra i Dijana dobile su priliku bolje upoznati Gospodina Savršenog.

Kandidatkinje i Toni morali su danas odgovoriti na brojna škakljiva pitanja – jeste li ikad ikome rekli ‘volim te’, jeste li za seks na prvom spoju, jesu li vam čarape u krevetu seksi – samo su neki od njih.

Svaki isti odgovor kao i Tonijev, značio je korak više na šahovskom polju. Cilj igre bio je doći do kraja ploče, a bilo je dozvoljeno kretanje u svim smjerovima, kao i vraćanje ili izbacivanje protivnica iz igre.

Svakim novim potezom, maske su padale, a jačala je netrpeljivost među djevojkama, posebice prema Amri.

Image
Izvor: RTL Screenshot
“Na šahovskoj ploči se pomalo kristaliziraju klanovi i vidim da je situacija u kući napeta. Zaredale su se s izbacivanjem Amre i nije to bilo lako za gledati“, izjavio je Toni nakon što su gotovo sve cure odlučile Amru spriječiti u pobjedi.

“Ne volim osobe koje su dvolične, koje petljaju i izmišljaju“, rekla je Danijela za Amru dok je Bruna zaključila da ona puno laže.

Najveće iznenađenje Toni je doživio od Karoline koja je rekla kako joj je seks na prvom spoju sasvim u redu: “Doživio sam Karolinu kao djevojku kod koje je upitan i poljubac na prvom spoju pa me je ovo pitanje malo iznenadilo…“.

U igri kompatibilnosti pobijedila je Dijana, a za nagradu je osvojila romantičan spoj s atraktivnim profesorom u stilu ’50 nijansi sive’.

„Imam osjećaj da je Dijana neiskvarena i privlači me ta njena samozatajnost“, priznao je Toni koji je zatim s Dijanom iskreno razgovarao. Pao je i zagrljaj, a onda mu je Dijana stavila i povez na oči, raskopčala košulju i krenula ga ispipivati.

Image
Izvor: RTL Screenshot

“Bilo je nježnosti, ali kao da mi je nešto falilo…“ priznao je Toni.

Image
Izvor: RTL Screenshot
Nakon što su se djevojke vratile u vilu, odnos Olivere i Amre dodatno se zaoštrio.

“Trebamo staviti životopise, biografije, uspjehe jedna pored druge, trebamo pogledati koliko je koja knjiga pročitala. Ne želim da se ravnamo po Instagramu, po silikonima, po broju muškaraca s kojima smo bili…”, rekla je Amra pa zaključila: “Cure su me načele jer su se osjećale ugroženo.“

Kada su se strasti malo smirile, u kuću im je stiglo još jedno iznenađenje. Proslavljena astrologinja Anđelka Subašić djevojkama je otkrila što im je zapisano u zvijezdama.

Image
“Imate neku tajnu privlačnost s tim dečkom kad ste nasamo, ljubavnička je to veza, ali ne ljubavna“, rekla je Josipi te otkrila kako je Toniju važno kako će njegova obitelj prihvatiti djevojke.

“S par djevojaka ima lijepu kombinaciju da bi ga prihvatili i roditelji, obitelj, prijatelji… Njemu je jako važno kako će njegova obitelj prihvatiti djevojke, dovedite mamu i sestru da one procjene djevojke i sve će biti jasno“, zaključila je Anđelka.

Izvor: RTL

Povezane vijesti

Politika

‘Tko je ovo popušio, taj je na tom životnom testu ‘fljosnuo’ do boli!’, smatra novinar RTL-a. – Krenula je prozirna koordinirana PR kampanjica širenja...

Showbiz-Lifestyle

U petak navečer u showu 'Gospodin Savršeni' Antonija Blaće pozvala je Tonija Šćulca i sve djevojke kako bi s vremenskim odmakom pretresli cijelu treću...

Vijesti

Fanovi tvrde da se nekad zvala drugačije, isplivao stari video iz kafane.

Vijesti

U petak navečer u showu 'Gospodin Savršeni' Toni je proveo intimne trenutke s Janet, Karolinom i Danijelom dok ostale djevojke nestrpljivo čekaju svoju priliku...