SP rukometaša: Hrvatska u drugom poluvremenu slomila Angolu

Hrvatski rukometaši ostvarili su u nedjelju prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu u Egiptu svladavši Angolu s 28-20 (12-11) u dvoboju drugog kola skupine C odigranom u Aleksandriji. Hrvatska je do prvog vodstva stigla u sedmoj minuti 3:2. Hrvatski rukometaši odlučnije su krenuli u drugi dio. Obrana je konačno imala onu potrebnu čvrstinu i energiju i […]

Hrvatski rukometaši ostvarili su u nedjelju prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu u Egiptu svladavši Angolu s 28-20 (12-11) u dvoboju drugog kola skupine C odigranom u Aleksandriji.

Hrvatska je do prvog vodstva stigla u sedmoj minuti 3:2. Hrvatski rukometaši odlučnije su krenuli u drugi dio. Obrana je konačno imala onu potrebnu čvrstinu i energiju i nije više tako lako dopuštala Angolcima da stvaraju čiste prilike za udarac.

Prvi strijelac u našim redovima je Ivan Čupić sa šest pogodaka. Kod Angole najviše je pogodaka (četiri) ostvario Edvaldo Ferreira.

U posljednjem susretu skupine C Hrvatska u utorak 19. siječnja u 18:00 sati po hrvatskom vremenu igra protiv Katara i odlučuje o tome tko će biti prvi u skupini. Naime, uoči našeg susreta s Angolom Katar je pobijedio Japan 31:29, i trenutačno je vodeći s četiri boda. Hrvatska ima tri, Japan jedan, Angola je bez bodova.

Izvor: HRS

POPULARNE KATEGORIJE