Connect with us

Upišite traženi pojam

Izvor: Dnevno

Politika

KONAČNI KRAJ PLENKOVIĆEVE OMILJENE MINISTRICE?! JE LI OBULJEN KORŽINEK NA METI EUROPSKIH TUŽITELJA ZBOG EU POGODOVANJA PRI NATJEČAJU?!

Kako prenosi najnoviji broj tjednika Dnevno europski istražitelji pokucat će i na vrata ministrice kulture kako bi je saslušali jer kako navode i osumnjičenici bilo bi neobično da se provode uhićenja i privode brojni, a ministarstvo je odobrilo sredstva bez natječaja.

I premijer Plenković je pokazao neuobičajenu nervozu kada su ga pitali o sudbini ministrice i ovoj aferi pa će biti zanimljivo platiti razvoj događanja.
Ukoliko sa stvar zakuha mogla bi je stići sudbina ministra Banožića jer premijer neće dopustiti niti jednu grešku koja bi ga mogla koštati EU karijere.

Ukoliko je smjeni nakon brojnih afera možda bi bilo da njeno mjesto zauzme netko od proaktivnih osoba koje bi mogle uzdrmati učmalo ministarstvo.

Osoba kao najbolji istraživački novinar Andrija Jarak mogli bi donijeti novu energiju pa možda bi bilo mudro od premijera da napokon imenuje za ministra nekog tko je ostvario rezultate svojim radom na terenu, a ne da bira samo neke činovnike koji nikada nisu zaradili kunu u privatnom sektoru.

Izvor: Dnevno

Povezane vijesti

Politika

Zbog manjka kvalificiranih radnika, prvenstveno vozača, ZET je odlučio zapošljavati i umirovljenike. Kako piše Dnevnik.hr, nakon što su u nekoliko navrata raspisali natječaj za vozače...

Politika

Kako prenosi 01portal, u nastavku sjednice Gradskog vijeća primljeno je na znanje polugodišnje izvješće o radu jednog od najuspješnijih i najpopularnijih gradonačelnika iz redova...

Politika

Odvjetnik Ljubo Pavasović Visković je za Dnevnik Nove TV komentirao novog glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića. Odgovorio je kako će Turudić vladati DORH-om. “To ćemo tek...

Sport

Luka Modrić rekao je da se da nada da će produžiti ugovor s Real Madridom i da se nada da će kad završi klupsku...