Connect with us

Upišite traženi pojam

Politika

Ivan Pernar otkrio zašto želi “srušiti” gradonačelnika: Svojom bizarnom optužbom Tomašević je rekao sve o sebi

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar otkrio je od čega živi i “usput” najavio da ćeli srušiti Tomislava Tomaševića.

“Znam da to mnogima zvuči spektakularno ali moji roditelji, kao i ja živimo od svojih ruku i od svoga rada.Osobno, to ponavljam već puno puta – živim od turizma, imam apartman koji izdajem i koji mi omogućava pristojan život (ako vam treba apartman u Zagrebu guglajte Zagrebarius).

Paradoksalno, upravo zato jer se moja obitelj bavi turizmom, Senf me napada da imam 3 apartmana. Samim time i njemu je jasno da sam neovisan, da me nema s čim ucijeniti, potkupiti me jer ne radim za neku firmu, nemam poslodavca, ne tražim nekako uhljebljenje u Holdingu, radim za sebe. To mi daje slobodu da kažem ono što mislim.Senf mi je dugo išao na živce ali kad je odlučio 5 puta povećati paušalni porez malim iznajmljivačima, to je bila kap koja je prelila čašu i zbog koje sam ga odlučio maknuti s pozicije na kojoj ne zaslužuje biti.

Da me krivo ne shvatite, to je bio povod, a ne uzrok, uzrok je puno dublje neslaganje s njegovom politikom, ali kada me udario po džepu, tada sam odlučio suprotstavit mu se. On to i sam priznaje, kada kaže da sam protiv njega jer je udario na vlasnike apartmana.Također, za ovo što radim, ne trebaju vam novac niti naklonost medija, nego mozak i hrabrost. Svatko od vas tko ima to dvoje može šahmatirati Senfa pred kamerama.

Pozivam vas da mi se pridružite jer je moja borba za sve građane kojima je dosta njegove nesposobnosti i potpunog izostanka ikakve vizije razvoja grada. Ja nisam osoba koja za svoj politički rad dobiva novce od stranih fundacija, niti od ministarstva kulture, niti grada Zagreba. Nemam milijune na računu niti sponzore koji mi pune džepove.Zato su moje metode gerilske, provokativne, a opet ubitačne za nemožemo garnituru”, ističe Ivan Pernar koji se javio s još jednom objavom o Tomaševiću.

ovaj jastuk! [AKCIJA]

poster
https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.588.0_hr.html#goog_757738422

“Pitao sam se kako odgovorit na tvoju optužbu da živim od apartmana i na kraju sam shvatio da je svaki pokušaj opravdavanja besmislen.Ja se nemam čega sramiti jer za razliku od mnogih ljevičarskih aktivista ne parazitiram na državnom proračunu već uplaćujem u njega.Da Senf, dobro si čuo, i u gradski i u državni. Pritom ne primam nikakve novce ni od države ni od grada za svoj aktivizam. Ni Soroš me ne financira .

Ne znam što da ti odgovorim, osim da živim od svoga rada i da vodim svoj apartman kojeg čistim, da Senf i WC, i usisavam i perem veš i suđe kad ostane iza gosta. I radim marketing za njega i web stranicu. I zamisli Senf, ne osjećam zato nikakav sram, osim ako je po tvom sudu sramotno živjeti od svog rada i radit za sebe, a ne bit socijalni parazit i živjeti na grbači drugih. Al jednu stvar ću ti reći, da si ikad u životu radio u realnom sektoru, funkcionirao i borio se na tržištu, nikad, ali baš nikad mi ne bi takvo što predbacio jer bi znao da kad nisi podoban uhljeb novac ne pada s neba i svaki euro moraš sam zaradit.Ali svojom bizarnom optužbom zapravo si rekao sve o sebi, svojim vrijednostima i odnosu prema radu.Senf… vidimo se uskoro”, zaključuje Ivan Pernar.

Foto: Hina

Povezane vijesti

Politika

Nakon razmjene argumenata oko migrantske krize s hrvatskom stranom, slovenski ministar unutarnjih poslova Boštjan Poklukar telefonom je nazvao ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenadom...

Politika

Ivan Penava, predsjednik Domovinskog pokreta, održao je konferenciju za medije na temu: Slavonija ostaje bez izbornih jedinica! ”Zakon o izbornim jedinicama, koji je danas...

EU fondovi

Ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić danas se u Umagu susreo sa svojim kolegom, ministrom za koheziju i regionalni razvoj Republike...

Politika

Premijer Andrej Plenković u dva je navrata, u ponedjeljak i utorak, komentirao po Hrvatsku prilično neugodno pismo američkog kongresmena Douga Lamborna, tvrdeći da je...