Connect with us

Upišite traženi pojam

Izvor: N1

Vijesti

SDSS O VELIKOJ AFERI! Pupovac: Milošević je moralan čovjek, stavio je mandat na raspolaganje

SDSS-ov potpredsjednik vlade Boris Milošević jedno je od imena koje se spominje u velikoj aferi zbog koje je uhićen Darko Horvat.

Njegov stranački šef Milorad Pupovac komentira optužbe.

“Milošević ima naše povjerenje, on je čovjek od povjerenja. On je čovjek iznimnih moralnih kvaliteta, častan čovjek”, rekao je Pupovac.

“On je mandat stavio na raspolaganje predsjedniku vlade”, kaže Pupovac.

“On je mandat stavio na raspolaganje zbog moralnog osjećaja, moralnog stava. Predsjednik vlade i on sam procjenjuju što je politički najbolje”, rekao je Pupovac.

“Nema nikakvih dilema što ćemo napraviti u ime vlade i čestitosti. Ali nećemo dopustiti da časni ljudi poput Miloševića budu blaćeni”, reako je Pupovac.

“Kažem to jer kao njegov dugogodišnji suradnik znam o kakvom čovjeku je riječ. On je zadnji čovjek koji bi sebe ili drugog doveo u nedjelo. Važno je da to kažem svugdje”, rekao je Pupovac.

Povezane vijesti

Vijesti

Potpredsjednica Europske komisije Dubravka Šuica u Zagrebu je svečano uručila predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću odluku o isplati treće rate od 700 milijuna eura u...

Politika

Šest zemalja članica NATO-a i EU-a pozvale su u srijedu na inicijativu Hrvatske da se pristupni pregovori s Bosnom i Hercegovinom za članstvo u...

Politika

Prema prvoj procjeni Državnog zavoda za statistiku, u trećem kvartalu 2023. godine BDP je realno porastao za 2,8% u odnosu na isti kvartal 2022. Treći...