Connect with us

Upišite traženi pojam

Izvor: Velimir Bujanec

Vijesti

PROF. DR. SC. IVAN LOVRINOVIĆ U BUJICI: “Ova je vlast opasnija od svih sojeva korone!”

Gost Bujice na Z1 televiziji bio je Ivan Lovrinović!

O CJEPIVU I MASKAMA: – Milijarde kuna odlaze u džepove koronaprofitera!

O AFERI HNB: – Umjesto da razgovora s istražiteljima Uskoka, guverner Vujčić nastupa po HRT-u!

PROTIV EURA: – Suludim nametanjem eura, Plenković će nas ubaciti u brzi vlak za Grču; cijene će ozbiljno porasti, plaće drastično pasti, a iseljavanje će se još više intenzivirati!
O DAVOSU: – Globalizam je na respriratu, a korona mu je došla kao kisik! Zato su bogati nakon krize još bogatiji, a dugovi siromašnih i dalje su najučinkovitije sredstvo masovnog porobljavanja!
“Milanović i Plenković tobože se svađaju zbog banalnosti, ali su zato suglasni oko zaštite guvernera Borisa Vujčića, zajedno promiču cjepivo i štite jedan drugoga kada je u pitanju ogovornost za demografski kolaps,” izjavio je u Bujici, na Z1 televiziji, prof. dr. sc. Ivan Lovrinović, ugledni profesor na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu: “Ovakve vlasti i politike najbrže ćemo se riješiti totalnim građanskim neposluhom!”
Prof. Lovrinović se oštro protivi testiranju i cijepljenju djece, a roditelje poziva da ne pristanu ni na nikakvu prisilu i da budu jedinstveni u otporu stožeraškim mjerama!
Najavio je podnošenje kaznenih prijava protiv “glavnih aktera koronanasilja” – kako DORH-u, tako i pred Međunarodnim kaznenim sudom u Haagu!
Na kraju emisije voditelj je pozvao gledateljice i gledatelje da se pridruže zagrebačkom prosvjedu inicijative Slobosni ZAjedno, u utorak, 01. valjače, u 10:00 sati – ispred HZJZ-a, uz napomenu: “Djeca nam šutnju neće oprostiti!”

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Objektivno.hr portala

Povezane vijesti

Politika

Povjesničar Ivo Goldstein bio je gost Dnevnika HRT-a, a govorio je o Rezoluciji UN-a kojoj se Hrvatska protivi te o stanju u Izraelu. Koja...

Politika

U utorak, 24. listopada u Mlinovima se održala proširena sjednica Izvršnog odbora Temeljnog ogranka Hrvatske demokratske zajednice Mlinovi. Sjednicu je otvorio i vodio Marko...

Intervju

Uglednog profesora suvremene političke povijesti pri Hrvatskom katoličkom sveučilištu te savjetnika predsjednika HDZ-a upitali smo za komentar dosad neviđenog ponašanja oporbenih saborskih zastupnika, o...