Connect with us

Upišite traženi pojam

Foto: Instagram

Sport

NBA zvijezda brutalno pretukla suprugu. Ona objavila fotografije ozljeda

NBA ZVIJEZDA i igrač Charlotte Hornetsa Miles Bridges brutalno je pretukao suprugu Mychelle Williams. Ovaj 24-godišnji košarkaš uhićen je u Los Angelesu zbog napada na ženu, a kasnije se ispostavilo da je pretukao vlastitu suprugu. Williams je ozljede pokazala na društvenim mrežama.

“Žao mi je što je došlo do ovog, ali više ne mogu šutjeti. Dopustila sam nekom da mi uništi dom, da me na svaki mogući način ponižava i da istraumatizira našu djecu. Neću više to dopustiti, ali ni šutnju osoba oko njega koje ga štite”, napisala je između ostalog Mychelle nakon teških povreda koje je zadobila pa dodala:

“Moja djeca zaslužuju bolje. Ne želim više nikom da se ovo ponovi. Učinio je to pred djecom koja su prestravljena. Želim samo mir.” U brutalnom napadu zadobila je teške ozljede. Slomljeni su joj nos i zglob, probijen joj je ušni bubnjić, a ima i niz drugih ozljeda.

Izvor: INDEX

Povezane vijesti

Top Tema

U susretu prvog kola C skupine olimpijskog turnira u Tokiju, košarkaška reprezentacija Slovenije je pobijedila Argentinu sa 118-100 uz čak 48 koševa Luke Dončića....