Connect with us

Upišite traženi pojam

Ostale vijesti

HRVATICA U PREKRASNOM IZDANJU! Otkrivamo kojim slikama prekrasna Lana mami uzdahe na društvenim mrežama.

Hrvatica koja je zablistala na Hyundaijevu eventu u Hrvatskoj samo za naš portal govori o svojim planovima.

Koliko vremena u prosjeku dnevno izdvojite za jednu objavu na društvenim platformama?

Koliko vremena ću izdvojiti za objavu ovisi o kakvoj se objavi radi. Za svaku objavu potrebno je urediti se (šminka, frizura), isplanirati lokaciju, znati pozirati, imati kvalitetnu opremu i osobu/fotografa koji će me snimiti. Kasnije je potrebno odabrati fotku/kadrove koji najbolje odgovaraju imidžu. Nakon odabira slijedi obrada fotke. Influencer često obavlja poslove koje bi inače u marketinškim kampanjama obavljalo 5-7 osoba.

Koliko Vam znači interakcija s pratiteljima te da li radi utjecaja koji na iste imate osjećate poseban pritisak i odgovornost radi sadržaja koji objavljujete?

Interakcija s pratiteljima mi puno znači kako u poslovnom, tako i u privatnom smislu. Algoritam funkcionira tako što prati povijest interakcija te sukladno tome plasira sadržaj na naslovnu stranicu, zbog toga je bitno da sam uvijek aktivna i potičem pratitelje na interakciju. Isto tako, društven sam tip pa sam puno ljudi upoznala na Instagramu te ostala s njima dobra prijateljica!

Koliko se znanja koja ste stekli na fakultetu ekonomije može primijeniti na trenutne poslove koji su vezani uz društvene mreže i organizaciju evenata te kakvi su Vam planovi za budućnost?

Stečeno znanje pomoglo mi je da od sebe stvorim prepoznatljivu osobu u ovom dijelu promocije, da svoju kreativu i ljubav prema zabavi pretvorim u posao.

Trudim se imati pozitivan društveni utjecaj na svoje pratitelje i ponosna sam na dosadašnji uspjeh. Veselim se ovoj godini i nadam se da će mi se trenutni planovi, koje još ne želim otkrivati, i ostvariti!

Povezane vijesti

Politika

Povjesničar Ivo Goldstein bio je gost Dnevnika HRT-a, a govorio je o Rezoluciji UN-a kojoj se Hrvatska protivi te o stanju u Izraelu. Koja...

Politika

U utorak, 24. listopada u Mlinovima se održala proširena sjednica Izvršnog odbora Temeljnog ogranka Hrvatske demokratske zajednice Mlinovi. Sjednicu je otvorio i vodio Marko...

Intervju

Uglednog profesora suvremene političke povijesti pri Hrvatskom katoličkom sveučilištu te savjetnika predsjednika HDZ-a upitali smo za komentar dosad neviđenog ponašanja oporbenih saborskih zastupnika, o...