Connect with us

Upišite traženi pojam

IZVOR: NIKŠA RAGUŽ

Ostale vijesti

HRVATICA KOJA JE POSTALA ZVIJEZDA JEDNIM IZLASKOM NA POZORNICU: ‘Ponosna sam na to odakle dolazim i tko želim biti’

Ora Ivanišević predstavlja Hrvatsku na 70. svjetskom izboru za Miss Universe u Izraelu.

20-godišnja Ora Ivanišević predstavlja Hrvatsku na svjetskom izboru za Miss Universe u Izraelu, a svakodnevno otkriva detalje na svom Instagramu.

Pokazala je haljinu Matije Vuice i kupaći kostim dizajnerice Džemile Dilberović u kojima je prošetala tijekom polufinalne večeri. Također je podijelila fotografije na kojima nosi nekoliko kreacija i krunu na glavi, a otkrila je da je pozirala u izraelskom gradu Eilatu.

‘Vrijeme je za igru… Noć je prije finalne večeri i najveći osjećaj koji osjećam je ponos. Ponosna sam na to tko sam, odakle dolazim i tko želim biti. Ponosna sam na putovanje u kojem ću sudjelovati i iskustvo koje ću pamtiti ostatak svog života. Ponosna sam što ću hodati po pozornici sutra i što sam Hrvatica’, istaknula je Ora uz objavu.

‘Hvala svima na predivnim porukama i čestitkama. Probudila sam se s najboljim osjećajem ikada…najljepšim porukama podrške i ljubavi. Svima vam zahvaljujem od srca i nadam se da sam vas učinila ponosnim, i predstavila našu Hrvatsku najbolje što sam mogla. Od toliko sreće i uzbuđenja uopće nisam osjećala živce i nervozu, i mislim da nećete pronaći fotografiju na kojoj se ne smijem od uha do uha. Ovo je jedno od najboljih i najljepših iskustava u mom životu, jedva čekam finalnu večer da se svi moji snovi napokon ostvare’, ranije je napisala misica.

Finale 70. izbora Miss Universe je 12. prosinca. Jedan od uvjeta za odlazak na svjetsko natjecanje u Izrael u ovim pandemijskim uvjetima bilo je i obavezno cijepljenje dvjema dozama.

Inače, Ora je redovna studentica treće godine dubrovačkog RIT-a i baš kako se i priliči budućoj menadžerici, već sada planira magisterij na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.

‘Jako se veselim studiju na ZŠEM-u jer sam sigurna da ću uz sjajno znanje ovdje imati priliku stvoriti mnogo novih i vrijednih kontakata kako u Hrvatskoj tako i u svijetu, budući da ću sigurno iskoristiti i mogućnost odlaska na razmjenu na jedan od 150 partnerskih fakulteta u svijetu’, ispričala je.

Izvor: Story

Povezane vijesti

Sport

Srpski tenisač Novak Đoković lako je preskočio prvu prepreku na ATP Masters 1000 turniru u Parizu. U okršaju drugog kola pobijedio je Argentinca Tomasa...

Politika

Bristow je napisao pismo premijeru Rishiju Sunaku u kojem je apelirao da bi “trajni prekid vatre spasio puno života i omogućio da pomoć stigne...

Politika

Civilne žrtve moraju se izbjeći, a izraelski odgovor mora biti usmjeren na Hamas, a ne protiv palestinskog naroda u Gazi, rekao je, nakon jesenskog...