Connect with us

Upišite traženi pojam

foto FaH/ Damir SENČAR/ ds

Politika

HRT uklonio sporni dio intervjua s Lepom Brenom

Piše: Teleskop

Kako donosi Teleskop nakon burnih reakcija hrvatske javnosti HRT je sa svog portala uklonio sporni dio intervjua Lepe Brene. Poznata pjevačica je u emisiji Kod nas doma reklamirala svoje čarape, a da pritom nigdje nije bilo označeno da je riječ o sponzoriranom programu. HRT je s portala uklonio ovaj dio razgovora.

– Danas smo imali promociju “Lady Bee” proizvoda, a sutra će se u svim jadranskim trgovinama moći kupiti sve čarape iz kolekcije “Lady Bee”. Imamo “thermal”, imamo “fly” za gospođe koje puno lete, imamo “magic” čarape, kazala je.

– Jedna revolucionarna tehnologija i priča, “FIR” je jedan komplet koji spada u Lady Bee inovaciju koji će se pojaviti isto na vašem tržištu. Meni je pomogao da skinem (celulit) kada sam slomila obje ruke. Nosila sam to na rukama 24 sata mjesec dana i uspjela sam skinuti četiri centimetra (celulita), da moje ruke ponovo izgledaju nekako glatko i da se pojave konačno ti mišići, dodala je Brena.

A osim promocije proizvoda “Lady Bee” pozornost publike u Zagrebu privukao je i koncert Brenine snahe Aleksandre Prijović. Kako je izgledao Aleksandrin koncert, saznala je ekipa HRT-a.

Podsjetimo, na ovakvo neprofesionalno i protuzakonito reklamiranje prvi je reagirao Mišo Mihočević, dubrovački publicist i dragovoljac Domovinskog rata.

“Molim narod da p kolektivno (znam da neće). U današnjoj emisiji HRT1 ‘Kod nas doma’ kod zatelebane voditeljke Ive Šulentić gostovala je LEPA BRENA, kojoj je recikliranoj potonja omogućila izreklamirati svoje nove proizvode, čarape i nešto svašta još protiv celulita.Mukte. EPP na džabe, ili je i voditeljka dobila koji par (novčanica)???

Zapižđenima u cajke NIJE MJESTO na HRVATSKOJ javnoj televiziji, a besplatno reklamiranje je koliko znam i protuzakonito. Istovremeno se zbog radnih uvjeta raspada jedan od tri važna orkstra u HR, upravo onaj HRT-a, Iva pokaži bičve, ti nisi (kod nas) doma”, istaknuo je Mišo Mihočević. Zanimljivo je da je HRT objavio i razgovor s Breninim mužom Slobodanom Živojinovićem koji je također govorio o biznisu s čarapama. Treba li napomenuti da ni ovdje nigdje nije bilo označeno da je riječ o plaćenom oglasu.

Povezane vijesti

Politika

Ustavni sud odbacio je tužbu sisačke gradonačelnice Kristine Ikić Baniček (SDP) protiv rješenja zagrebačkog Županijskog suda koji ju je 2021. kaznio s 10.000 kuna...

Politika

Piše: Teleskop/Dražen Ćurić Već prva rečenica u najavi gostovanja Lepe Brene u HRT-ovoj emisiji „Kod nas doma” dala je naslutiti da nije riječ o...

Sport

Legenda Dinama, Velimir Zajec, koji je velik dio karijere proveo u Grčkoj, a i danas živi na relaciji Zagreb – Atena u intervjuu za...

Sport

Srpski tenisač Novak Đoković za američki CBS dao je veliki intervju u kojem je govorio o karijeri, ali i privatnom životu. Najprije se dotaknuo...