Connect with us

Upišite traženi pojam

Izvor: Pixsell

Ostale vijesti

ACI FLY-ima zaposlenih, nema aviona? Zašto se Plenković i Butković „boje Bačića i Pavića pa im dozvoljavaju da im se svi podsmjehuju?!

Zabava i dalje traje oko izbora novog predsjednika uprave ACI-ja.

Budući da vd. predsjednika uprave Pavić i dalje se predstavlja kao da je imenovan jer mu očito to Butković i Plenković dozvoljavaju, a očito je da može jer možda on i njegov mentor (najveći gubitnik izbora na Korčuli gdje je sve izbore izgubio) Bačić Branko znaju nešto o Butkoviću i premijeru pa im dozvoljavaju takvo ponašanje, a to je onda već tema za neke druge institucije.
Jer takvo Pavićevo ponašanje prelazi već granice dobrog ukusa da Pavić ide u nabavu aviona i osniva tvrtku za to i zapošljava ljude, a aviona nema još, a ni uređenog polazišta za očito za sada “nevidljive “avione.

Istovremeno direktor na odlasku smjenjuje i direktore marina, a sve to amenuje i tajnik ministarstva prometa (svaki mjesec sjedne ipak za taj težak posao u nadzornom po 2000 kn?!), a tu se izmisli i neki odbor za primitke gdje god čuda se uključi i Frankovićeva savjetnica Marijeta Hladilo tako da svakom neka sitna lovica kapne.

Ali ima tu jedan caka jer je bitno smjestiti negdje i ostale gubitnike lokalnih izbora pa su se Bačić i Pavić očito tako sjetili da gubitnika izbora za gradonačelnika Korčule smjeste u firmu ACI-fly vjerojatno na radnom mjestu u Korčuli iako je sjedište firme u Rijeci.

Dečki su stvarno genijalni i super se zabavljaju na račun premijera i ministra, a možda bi bilo najbolje da premijer kada se čuje sa svojim frendom Michaelom u EU mu predstavi ovaj Hrvatski patent pa da i ostali u Europi mogu osnovati avio firme i zapošljavati ljude očito po političkoj liniji, a avione možda i nije potrebno nabavljati?!

Možda i premijer za taj genijalan poduzetnički model koji očito podržava dobije isto neku nagradu u eurima kao što je dobio guverner Vujčić od Madžara.

Kako je glasio nekadašnji slogan HTZ-a…”mala zemlja za veliki odmor “, pardon ideje .

Povezane vijesti

Politika

Ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić jučer je na zatvorenom dijelu sjednice Vlade izvijestio o napretku Hrvatske u iskorištenju sredstava iz...

Vijesti

Predstavljajući Zakon o inkluzivnom dodatku, premijer Plenković kazao je da će se njime izdvajati čak 89 posto više sredstava za osobe s invaliditetom, s...

Vijesti

Pilot projekt preventivnih zdravstvenih pregleda, proveden ove godine u pet županija, pokazao je da više od dvije trećine pregledanih građana ima zdravstvene probleme te...

Vijesti

Ministar financija Marko Primorac najavio je u utorak u Saboru da će Vlada idućeg tjedna odobriti 55 milijuna eura za sanaciju dugova u zdravstvu....