Zašto se Plenković umiljava Bandiću?!

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, rekao je, da na koalicijskom sastanku prije sjednice Kluba HDZ-a, nije bilo riječi o odnosima u koaliciji, kao niti o navodnim razmimoilaženjima unutar zagrebačkog HDZ-a i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. “Nije to uopće bio predmet razgovora…Pitao sam jesu li svi tu – i oni su rekli da jesu. Ta […]

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, rekao je, da na koalicijskom sastanku prije sjednice Kluba HDZ-a, nije bilo riječi o odnosima u koaliciji, kao niti o navodnim razmimoilaženjima unutar zagrebačkog HDZ-a i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.
“Nije to uopće bio predmet razgovora…Pitao sam jesu li svi tu – i oni su rekli da jesu. Ta tema je trajala 30 sekundi”, kratak je bio Plenković.

Vezano uz navodna razmimoilaženja unutar zagrebačkog HDZ-a i Milana Bandića predsjednik HDZ-a rekao je da mu nitko o tome nije ništa spomenuo te je podsjetio da je Bandić u koaliciji s zagrebačkim HDZ-om u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, još od ranijih izbora.

POPULARNE KATEGORIJE