ZAGREPČANI OSTALI BEZ NAJPOZNATIJE TRGOVINE

Na Facebook stranici “Zakaj volim Zagreb” ovih se dana pojavilo više postova o zatvaranju poznate zagrebačke trgovine. “Zbogom i posljednjem i najdražem dućanu mog djetinjstva”, napisao je jedan korisnik, a brojni drugi su se složili s njim. Radi se o trgovini u Vlaškoj 89, koju mnogi pamte pod imenom “Posrednik”. “To je bio dućan s […]

Na Facebook stranici “Zakaj volim Zagreb” ovih se dana pojavilo više postova o zatvaranju poznate zagrebačke trgovine.

“Zbogom i posljednjem i najdražem dućanu mog djetinjstva”, napisao je jedan korisnik, a brojni drugi su se složili s njim. Radi se o trgovini u Vlaškoj 89, koju mnogi pamte pod imenom “Posrednik”.

“To je bio dućan s dušom”, “Meni su baka i deda od njih naručili prvu Barbiku imala sam četiri godine i znam da sam objašnjavala kakvu bebu želim, a dedu je barbika asocirala na Brigitte Bardot”, “Vlaška postaje druga Ilica, nažalost”, “Nažalost, gotovo, zadnjih mjesec dana je bila rasprodaja 50%, ono kaj nije prodano ide na Hrelić, a u dućan dolazi (navodno) planinarska oprema” i “Sve se mijenja pa i naš Zagreb, tragovi djetinjstva lagano nestaju”, neki su od komentara na društvenim mrežama.

POPULARNE KATEGORIJE