ZAGREB: Nastup Solista na Dolcu postaje tradicija

Zagrebački solisti će u subotu 11. siječnja u zatvorenom dijelu tržnice Dolac u Zagrebu od 11 sati održati mini koncert za građane. Kultni gradski ansambl, u 2019. obilježio je 65 godina od prvog nastupa besplatnim mini koncertima za građane.  S obzirom na pozitivnu reakciju i očekivanja građana da nastavimo s tom praksom, odlučili smo nastup […]

Zagrebački solisti će u subotu 11. siječnja u zatvorenom dijelu tržnice Dolac u Zagrebu od 11 sati održati mini koncert za građane.

Kultni gradski ansambl, u 2019. obilježio je 65 godina od prvog nastupa besplatnim mini koncertima za građane.  S obzirom na pozitivnu reakciju i očekivanja građana da nastavimo s tom praksom, odlučili smo nastup na Dolcu koji se poklapa s prvim nastupom ansambla u Zagrebu nastaviti kao tradiciju.

Kultni ansambl koji je 80-ih imao najprodavaniji album klasične glazbe u svijetu, ljubimci španjolskog kraljevskog dvora za koje se u Beču kaže: ‘ako želite slušati Mozarta idite u Zagreb’ obilježio je obljetničku 2019. nastupima za građane, a prvi u nizu održan je koncert na najpoznatijoj zagrebačkoj tržnici Dolac.

Izvor: Zagrebački Solisti

POPULARNE KATEGORIJE