VEČER TAMBURAŠKIH EVERGREENA: Krunoslav Kićo Slabinac, Stjepan Jeršek Štef i Marko Košutić u Centru za kulturu Trešnjevka

Centar za kulturu Trešnjevka i Tamburaški orkestar “Gaj” organiziraju u nedjelju, 16. veljače 2020. u 19 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu Trešnjevka koncert pod nazivom “Večer tamburaških evergreena”. Orkestru će se na pozornici pridružiti i neka od najpoznatijih vokalno solističkih imena, Krunoslav Kićo Slabinac, Stjepan Jeršek Štef i Marko Košutić te solist na bisernici Jasmin Ramić. Pod dirigentskom palicom Krešimira Račića bit […]

Centar za kulturu Trešnjevka i Tamburaški orkestar “Gaj” organiziraju u nedjelju, 16. veljače 2020. u 19 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu Trešnjevka koncert pod nazivom “Večer tamburaških evergreena”. Orkestru će se na pozornici pridružiti i neka od najpoznatijih vokalno solističkih imena, Krunoslav Kićo Slabinac, Stjepan Jeršek Štef i Marko Košutić te solist na bisernici Jasmin Ramić.

Pod dirigentskom palicom Krešimira Račića bit će izvedene neke od najpoznatijih pjesama u obradi za tamburaški orkestar, kao i autorske skladbe originalno pisane za tamburaški orkestar koje su obogatile umjetničku tamburašku glazbu.

Tamburaško društvo „Gaj“ zahvaljuje suorganizatoru Centru za kulturu Trešnjevka te pokroviteljima: Gradskom uredu za kulturu Grada Zagreba, Vijeću gradske četvrti Novi Zagreb zapad i Mjesnom odboru Savski gaj na pomoći u realizaciji ovog koncerta.

Cijena ulaznice za koncert je 20 kuna.

Više o Tamburaškom društvu “Gaj” možete pročitati: ovdje.

Izvor: Centar za kulturu Trešnjevka

POPULARNE KATEGORIJE