Talentirana 16-godišnja Zrinka Ljutić četvrta u slalomu

Talentirana hrvatska skijašica 16-godišnja Zrinka Ljutić u srijedu je osvojila četvrto mjesto u slalomu na FIS utrci nacionalnog prvenstva (Trofej Livata) u talijanskoj Soldi. Za pobjednicom, 26-godišnjom Amerikankom Paulom Moltzan, zaostala je 2,11 sekunde. Zrinka Ljutić je imala startni broj 78, a prvu vožnju završila je na 13. mjestu. No, u drugoj vožnji je ostvarila […]

Talentirana hrvatska skijašica 16-godišnja Zrinka Ljutić u srijedu je osvojila četvrto mjesto u slalomu na FIS utrci nacionalnog prvenstva (Trofej Livata) u talijanskoj Soldi. Za pobjednicom, 26-godišnjom Amerikankom Paulom Moltzan, zaostala je 2,11 sekunde.

Zrinka Ljutić je imala startni broj 78, a prvu vožnju završila je na 13. mjestu. No, u drugoj vožnji je ostvarila najbolje vrijeme, što joj je na kraju donijelo četvrto mjesto.

Dan ranije na veleslalomskoj utrci (Trofej Livata) bila je deveta. I toj utrci je imala visoki startni broj (108), ali je drugim najbržim vremenom u drugoj vožnji stigla do devetog mjesta, zaostavši za pobjednicom Ninom O’Brien 2,59 sekunde.

Odličan rezultat u slalomu ostvario je i Samuel Kolega zauzevši 5. mjesto iza pobjednika Španjolca Joaquima Salaricha, a Tvrtko Ljutić završio je na 28. mjestu.

POPULARNE KATEGORIJE