Rukometna reprezentacija krenula u drugi dio priprema za EP 2020.

Hrvatska rukometna reprezentacija okupila se u četvrtak u Zagrebu te je odmah krenula u Poreč na drugi dio priprema za Europsko prvenstvo 2020. U četiri će dana reprezentacija u Poreču odraditi osam treninga, a fokusirat će se na uigravanju linija, taktičnim elementima i analizi suparnika. Druga faza priprema završava 30. prosinca, a igrači dobivaju dva […]

Hrvatska rukometna reprezentacija okupila se u četvrtak u Zagrebu te je odmah krenula u Poreč na drugi dio priprema za Europsko prvenstvo 2020.

U četiri će dana reprezentacija u Poreču odraditi osam treninga, a fokusirat će se na uigravanju linija, taktičnim elementima i analizi suparnika. Druga faza priprema završava 30. prosinca, a igrači dobivaju dva slobodna dana.

Hrvatska prvi dio prvenstva igra u Grazu, a suparnici su joj Crna Gora 09. siječnja (20:30), Bjelorusija 11.siječnja (16:00) i Srbija 13. siječnja (20:30). Dvije najbolje reprezentacije iz skupine odlaze u drugi krug koji se igra u Beču.

Novo okupljanje Lino Červar će zakazati točno na Novu godinu, kada će reprezentacija biti kompletna, odnosno kada će krenuti završna faza priprema u sklopu koje će biti održan i turnir Croatia kup. Trećeg siječnja otvoriti će ga BiH i Katar (18:00). Dan kasnije 04. siječnja igraju Hrvatska i BiH (16:50), a turnir završava 05. siječnja (16:50) susretom Hrvatska – Katar.

Izvor: HRS

POPULARNE KATEGORIJE