Prirodne ljepote zagrebačke županije: Utrka na jezeru Orešje

U cilju promocije prirodnih ljepota zagrebačke županije, popularna izletišta Zagrepčana, ali i nove sportsko rekreativne zone u ovom dijelu Hrvatske, Udruga 3D za lokalni razvoj iz Svete Nedelje u suradnji s Atletskim klubom Sljeme iz Zagreba organizira po prvi puta utrku oko jezera Orešje. Utrka je namijenjena ne samo profesionalnim sportašima, nego i rekreativcima, ali […]

U cilju promocije prirodnih ljepota zagrebačke županije, popularna izletišta Zagrepčana, ali i nove sportsko rekreativne zone u ovom dijelu Hrvatske, Udruga 3D za lokalni razvoj iz Svete Nedelje u suradnji s Atletskim klubom Sljeme iz Zagreba organizira po prvi puta utrku oko jezera Orešje. Utrka je namijenjena ne samo profesionalnim sportašima, nego i rekreativcima, ali i djeci različitih uzrasta za koje ćemo organirati posebne discipline.

Pozivamo sve zainteresirane na sudjelovanje u utrci “9zarez99 – desetka s popustom” na jezeru Orešje (Sveta Nedjelja),u nedjelju, 24. travnja 2016. godine s početkom u 11:00 sati.

Jezero Orešje u jugozapadnom dijelu Zagrebačke županije  ovim rekreativno – sporskim događanjem na jedan će dan biti mjesto u kojem će posjetitelji moći istrčati utrku od 9,99 km (tri kruga oko jezera) ili 3,33 (jedan krug). Prije glavnih utrka bit će organizirane i trke za vrtićki uzrast i osnovnoškolce, tako da ovo može biti odlična ideja za obiteljski izlet.

U utrci će sudjelovati mnogi sportski zaljubljenici u trčanje iz Svete Nedelje, Zagreba, Samobora i ostalih okolnih mjesta.

POPULARNE KATEGORIJE