POZIV ANI STOJIĆ DEBAN I BANDIĆU DA POMOGNU KOLEGAMA U BUGOJNU?! OPĆINA BUGOJNO ZAPOŠLJAVA KOMPJUTERAŠA POD UVJETOM DA NE POZNA RAD NA KOMPJUTERU?!

Redakcija obavještava čitatelje da je otvoren natječaj za radno mjesto suradnika za obradu podataka u općini Bugojno, ali je uvjet da ne pozna rad na računalu. Vjerujemo da će općina Bugojno uspjeti naći odgovarajućeg kandidata, a predlažemo i našim brojnim općinama, gradovima i županijama da nešto nauče od kolega iz Bugojna pa da ne nalaze […]

Redakcija obavještava čitatelje da je otvoren natječaj za radno mjesto suradnika za obradu podataka u općini Bugojno, ali je uvjet da ne pozna rad na računalu. Vjerujemo da će općina Bugojno uspjeti naći odgovarajućeg kandidata, a predlažemo i našim brojnim općinama, gradovima i županijama da nešto nauče od kolega iz Bugojna pa da ne nalaze načine kako da se riješe najboljih kandidata, nego da pojednostave natječaj kao što su ga provele kolege iz Bugojna.

Vjerojatno bi kolegica Ana STOJIĆ DEBAN koja je od ‘kafe’ kuharice, kako kaže predsjednički kandidat g. JURIČAN, a koja je postala predsjednica uprave Zagrebačkog holdinga, mogla svojim iskustvom u vezi natječaja pomoći kolegama iz Bugojna, a naravno uz pomoć njenog nadređenog gradonačelnika BANDIĆA kad se ovaj oporavi od straha koji mu je je prouzročio Tedeschi mlađi, koji ga je navodno naganjao svojim G Mercedesom.

POPULARNE KATEGORIJE