PNUSKOK I U ŠUKEROVOM UREDU – OVAJ ZBRISAO NA PUT…

Reprezentacija Hrvatske jutros se u dramatičnim okolnostima vratila iz Rusije. Na Plesu ih je dočekala masa novinara, ali i policajci u civilu koji su priveli izvršnog direktora HNS-a Damira Vrbanovića. Ranije jutros priveden je i prvi dopredsjednik HNS-a Zdravko Mamić te njegov sin Mario Mamić. Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak zabranio je novinarima na Plesu pitanja o […]

Reprezentacija Hrvatske jutros se u dramatičnim okolnostima vratila iz Rusije. Na Plesu ih je dočekala masa novinara, ali i policajci u civilu koji su priveli izvršnog direktora HNS-a Damira Vrbanovića. Ranije jutros priveden je i prvi dopredsjednik HNS-a Zdravko Mamić te njegov sin Mario Mamić.

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak zabranio je novinarima na Plesu pitanja o uhićenjima ključnih ljudi hrvatskog nogometa. No, ubrzo je natipkao priopćenje za medije, odnosno, jednu rečenicu u kojoj se “zainteresiranu javnost obavještava da su u srijedu 18. studenoga u ranim jutarnjim satima u prostorije Saveza ušli djelatnici PN USKOK-a”.

Akcija u Hiltonu još traje, simultano s pretraživanjem prostorija Dinama, koje također odrađuju djelatnici PNUSKOK-a. Istražitelji “češljaju” dvije najjače institucije hrvatskog nogometa, Hrvatski nogometni savez i GNK Dinamo, zbog sumnje u gospodarski kriminal povezan s transferima Dinamovih nogometaša. Neslužbeno se doznaje da USKOK uhićene tereti da su kroz transfere nogometaša izvukli iz kluba 80 milijuna kuna, u periodu od 2004. do 2015. godine.

Predsjednik Davor Šuker nije se s reprezentacijom jutros vratio iz Rusije nakon sinoć odigrane prijateljske utakmice u Rostovu. Na Plesu nakon nitko iz HNS-ove delegacije nije htio reći gdje se nalazi prvi čovjek hrvatskog nogometa. Doznajemo ipak da je Šuker produžio za London. Navodno je taj put već ranije dogovoren. Ovo je drugi put da je Šuker izmakao. No kako se kaže, možeš sudbini bježati, ali ona će te sačekati…

POPULARNE KATEGORIJE