ODLAZAK DJECE NA LJETOVANJE: Ponedjeljak, 17. kolovoza

U ponedjeljak, 17. kolovoza, s južne strane maksimirskog stadiona, Borongaj, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić ispratit će na sedmodnevno ljetovanje u organizaciji Grada Zagreba dvije skupine djece. U 07,00 sati – djecu iz obitelji slabijeg socijalnog stanja, koja će svoj odmor provesti u odmaralištu Zlatokrila u Velom Lošinju. U 09,00 sati – djecu iz Općine […]

U ponedjeljak, 17. kolovoza, s južne strane maksimirskog stadiona, Borongaj, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić ispratit će na sedmodnevno ljetovanje u organizaciji Grada Zagreba dvije skupine djece.

  • U 07,00 sati – djecu iz obitelji slabijeg socijalnog stanja, koja će svoj odmor provesti u odmaralištu Zlatokrila u Velom Lošinju.
  • U 09,00 sati – djecu iz Općine Gunja, koja će ljetovati u odmaralištu Loda u Skradinu.

Istoga dana, u 16,00 sati, s južnog parkirališta zgrade Gradske uprave, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Višnja Fortuna ispratit će posljednju grupu djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom na ljetovanje u Dom Crvenog križa u Novome Vindoloskom.

Podsjetimo, ljetovanje je u potpunosti besplatno, a djeca će uz brojne obrazovne, sportsko-rekreativne sadržaje imati puno pansionsku uslugu, cjelodnevni stručni pedagoški nadzor i zdravstvenu skrb.

POPULARNE KATEGORIJE