Nogometaš Tottenhama Dele Alli opljačkan u svom domu u Londonu

Veznjaka Tottenhama Delea Allija dvojica su naoružanih napadača opljačkala i prijetila mu nožem u njegovom domu u noći s utorka na srijedu, no engleski reprezentativac nije ozlijeđen, piše “Daily Mail”. U kući su s Allijem bili njegov brat, njihove djevojke te jedan prijatelj. Mediji doznaju da su nogometaš i njegov prijatelj pokušali spriječiti pljačku, ali […]

Veznjaka Tottenhama Delea Allija dvojica su naoružanih napadača opljačkala i prijetila mu nožem u njegovom domu u noći s utorka na srijedu, no engleski reprezentativac nije ozlijeđen, piše “Daily Mail”.

U kući su s Allijem bili njegov brat, njihove djevojke te jedan prijatelj. Mediji doznaju da su nogometaš i njegov prijatelj pokušali spriječiti pljačku, ali su pritom lakše ozljeđeni. Dele Alli je zadobio manju ranu na licu, a njegov prijatelj nekoliko udaraca, no medicinska pomoć nije im bila potrebna.

 

Pljačkaši su ukrali nakit i satove, a policija istražuje slučaj. Nadzorne kamere snimile su dvojicu pljačkaša te policija obrađuje dokazne materijale.

POPULARNE KATEGORIJE