MISS DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE: 19-godišnja Zrinka Kučinić

Nakon šest godina Dubrovačko-neretvanska županija dobila je svoju predstavnicu na izboru za Miss Hrvatske. U čarobnom ambijentu Ljetnikovca Sorkočević u ACI Marini u Komolcu, lentu najljepše sinoć je osvojila 19-godišnja Zrinka Kučinić iz Ploča, koja se ujedno okitila i lentom Miss fotogeničnosti. Prvom pratiljom proglašena je 21-godišnja Brigita Levanat s Pelješca, a drugom pratiljom 20-godišnja […]

Nakon šest godina Dubrovačko-neretvanska županija dobila je svoju predstavnicu na izboru za Miss Hrvatske. U čarobnom ambijentu Ljetnikovca Sorkočević u ACI Marini u Komolcu, lentu najljepše sinoć je osvojila 19-godišnja Zrinka Kučinić iz Ploča, koja se ujedno okitila i lentom Miss fotogeničnosti.

Prvom pratiljom proglašena je 21-godišnja Brigita Levanat s Pelješca, a drugom pratiljom 20-godišnja Metkovka Andrea Anković.

Glavna organizatorica izbora, poznata PR menadžerica Ivana Merčep zaslužna je za vrhunski spektakl mode i ljepote koji je prvenstveno bio humanitarnog karaktera, a koji su svojim nastupima uveličale mlade Dubrovkinje Mihaela Čuljak i Laura Hladilo te operni pjevač Ronald Braus. U spektaklu mode i ljepote uživala su i brojna poznata imena iz političkog, kulturnog i javnog života Grada, kao i mnogobrojni uzvanici iz Dubrovnika i ostatka županije.

Djevojke su nosile dvanaest novih kreacija poznate dubrovačke dizajnerice Džemile Dilberović, nakit dubrovačke galerije Đardin, naočale iz optike Van Gogh, renesansne nošnje Dubrovačkih ljetnih igara i obuću Peko.

POPULARNE KATEGORIJE