KANYE WEST OBJAVIO DA ĆE SE KANDIDIRATI ZA PREDSJEDNIKA SAD-a!!!

Kontrovezni reper Kanye West objavio je na svom twitteru da će sudjelovati u utrci za mjesto predsjednika SAD-a i to ni manje ni više nego već ove godine. Kanye je u subotu objavio post o kandidaturi na svom twitteru te izazvao  pregršt reakcija. Zanimljivo, odmah se javio čovjek koji je jedno od najvećih imena  moderne […]

Kontrovezni reper Kanye West objavio je na svom twitteru da će sudjelovati u utrci za mjesto predsjednika SAD-a i to ni manje ni više nego već ove godine.

Izvor: Twitter

Kanye je u subotu objavio post o kandidaturi na svom twitteru te izazvao  pregršt reakcija. Zanimljivo, odmah se javio čovjek koji je jedno od najvećih imena  moderne tehnologije – Elon Musk, koji je napisao da podržava kandidaturu.

Objava je došla nakon najave nove glazbe slavnog repera, a obožavatelji su odmah dali  svoju podršku. Kanye već  ima povijest samopromocije  kroz raznorazne, ponekad kontroverzne,  političke izjave. Ipak, Kanye se  u više navrata uplitao u politiku i radi spomenutih izjava je bio i kritiziran i slavljen, te  je moguće da ovo nije samo šala ili marketinški trik, već da su njegove predsjedničke ambicije ozbiljne.

Prisjetimo se da ovo nije prva Westova najava da će se kandidirati za američkog predsjednika. West je prvi put rekao da će se kandidirati za predsjednika na MTV Video Music Awards 2015. godine. Završio je  govor nakon primanja nagrade rekavši da će se kandidirati 2020. godine. No, u siječnju 2019. godine objavio je post koji je glasio vrlo jednostavno: “2024”. Time spekulacije kako je nemoguće da se kandidira, da je sve samo šala jer je prekasno za uključit se u izbore 2020, pada u vodu jer Kanye očito puca na one izbore 4 godine kasnije.

Kim Kardashian West također je prenijela obavijest  svog supruga i dodala objavi nekoliko američkih zastavica. Hoće li Kim twittati 2024. godine iz Bijele kuće, s funkcije Prve dame SAD-a?

POPULARNE KATEGORIJE