KAD SVE KRENE PO ZLU: Igrači PSG-a izgubili od Leipziga, a prije toga zaglavili u dizalu

Nogometaši francuskog prvaka PSG-a izgubili su u srijedu u Ligi kod prvaka kod Leipziga (1-2), a da to neće biti dobar dan za Parižane svjedoči i činjenica da su čak deset desetorica igrača prije same utakmice ostali gotovo sat vremena zaglavljeni u liftu. Nezgodu je na svojem instagram profilu otkrio Layun Kurzawa. Snimio je kratak video u […]

Nogometaši francuskog prvaka PSG-a izgubili su u srijedu u Ligi kod prvaka kod Leipziga (1-2), a da to neće biti dobar dan za Parižane svjedoči i činjenica da su čak deset desetorica igrača prije same utakmice ostali gotovo sat vremena zaglavljeni u liftu.

Nezgodu je na svojem instagram profilu otkrio Layun Kurzawa. Snimio je kratak video u kojem vatrogasci pokušavaju osposobiti dizalo. Sve se dogodilo u hotelu u Leipzigu uoči utakmice koju su na kraju izgubili.

Kimpembe, Paredes, Di Maria, Marquinhos, Fadiga, Diallo, Gueye, Moise Kean, Dagba i Atil ostali su u dizalu 50 minuta prije negoli su ih vatrogasci oslobodili.

Iako su u videu igrači, koliko se moglo čuti, dobro raspoloženi, može se pretpostaviti da im je kasnije raspoloženje palo s obzirom da im je to bio drugi poraz u tri utakmice. Izostanak Mbappea i Neymara se svakako osjeti pa moraju poboljšati svoju igru ako žele proći skupinu.

POPULARNE KATEGORIJE