Je li Plenković naložio Bandiću da pričeka s GUP-om?!

Iako je rezolutno isticao kako će novi GUP biti usvojen na sjednici Gradske skupštine u prosincu, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odlučio je točku o GUP-u povući s dnevnog reda sjednice 9. prosinca i prebaciti je na posebnu sjednicu koja će se održati 6. veljače. Raspravu o GUP-u Bandić je odlučio prebaciti za veljaču, jer ne želi, kako […]

Iako je rezolutno isticao kako će novi GUP biti usvojen na sjednici Gradske skupštine u prosincu, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odlučio je točku o GUP-u povući s dnevnog reda sjednice 9. prosinca i prebaciti je na posebnu sjednicu koja će se održati 6. veljače.

Raspravu o GUP-u Bandić je odlučio prebaciti za veljaču, jer ne želi, kako je rekao, da se o tako važnoj temi raspravlja u predblagdansko vrijeme, a time će se i omogućiti gradskim zastupnicima da se bolje pripreme za raspravu.

“Ako smo mogli čekati tri, četiri godine, pričekat ćemo još mjesec i pol, jer ne želimo to napraviti na brzinu”, rekao je u svom stilu gradonačelnik Bandić.

GUP se po hitnom postupku trebao naći na sjednici u ponedjeljak, 9. prosinca, na čijem dnevnom redu su i rebalans proračuna za 2019. i proračun Zagreba za 2020.

POPULARNE KATEGORIJE