IVO SANADER VRAĆA ORDEN: Dosta više i te Austrougarske

Austrijski grijesi još nisu stigli na red. A kada dođu, tek ćemo onda raspravljati što je to Ivo njima dao da bi dobio Orla. Piše u medijima da Ivo Sanader vraća neki orden Orla. Dobio ga je od Tirola jer je njima bio dobar. Naravno, prepoznali su ga kao svoga jer je tamo studirao skup […]

Austrijski grijesi još nisu stigli na red. A kada dođu, tek ćemo onda raspravljati što je to Ivo njima dao da bi dobio Orla.

Piše u medijima da Ivo Sanader vraća neki orden Orla. Dobio ga je od Tirola jer je njima bio dobar. Naravno, prepoznali su ga kao svoga jer je tamo studirao skup sa suprugom, a i rođeni brat mu je Tirolac i desetljećima ondje živi. Austrijanci su mu bili neizmjerno zahvalni jer je poznavao sve tamošnje političare i jako volio Austriju. Neki tvrde da je baš zahvaljujući njemu slavna Hypo banka radila čuda i čudesa po Hrvatskoj. Razmjeri tih čuda i čudesa nisu još uvijek izmjereni. No, kako je Ivo skončao na robiji, pravdoljubivi Austrijanci više ne žele da on ima tog orla. Pa su pokrenuli postupak da mu ga uskrate. Ivo je uvrijeđen. Smatra da ga se nepravedno osudilo i da će kad tad biti rehabilitiran. I želi Austrijancima olakšati njihovu odluku. Nemam pojma kako to ide, ali pretpostavljam da je Orla spremio u neku kutiju i poslao u Insbcruck.

Ali čudno je što mu uzimaju orden zbog grijeha sa Mađarima. Naime, Ivo je osam i pol godina osuđen jer je zbog deset milijuna Eura mita prodao našu naftnu kompaniju Mađarima iz MOL-a. Austrijski grijesi još nisu stigli na red. A kada dođu, tek ćemo onda raspravljati što je to Ivo njima dao da bi dobio Orla.

POPULARNE KATEGORIJE