HDZ NEMA ŠANSE U ZAGREBU?! IVAN KUJUNDŽIĆ PROZIVA STRANKU ZBOG ZAKAŠNJELE REAKCIJE: “Na proljeće smo politički, ili pukovnici ili pokojnici!”

Nakon što su objavljeni rezultati ankete, prema kojoj je Tomislav Tomašević iz Možemo najsnažniji oponent gradonačelniku Milanu Bandiću, član HDZ-a, Ivan Kujundžić, anketu je prokomentirao u objavi na Facebooku. Anketa u najmanju ruku ukazuje na debakl HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima jer se HDZ prema rezultatima nalazi na trećem mjestu, poslije Možemo! i SDP-a. Kada se zasebno gledaju kandidati, HDZ-ov […]

Nakon što su objavljeni rezultati ankete, prema kojoj je Tomislav Tomašević iz Možemo najsnažniji oponent gradonačelniku Milanu Bandiću, član HDZ-a, Ivan Kujundžić, anketu je prokomentirao u objavi na Facebooku.

Anketa u najmanju ruku ukazuje na debakl HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima jer se HDZ prema rezultatima nalazi na trećem mjestu, poslije Možemo! i SDP-a. Kada se zasebno gledaju kandidati, HDZ-ov Mislav Herman nalazi se na petom mjestu s potporom od 7,6 %. Ispred njega su Tomislav Tomašević s 30 %, Milan Bandić s 15 %, Gordan Maras 8,5 % te Vesna Škare Ožbolt s 8,3 %.

Ivan Kujundžić prokomentirao je anketu u postu simboličnog naziva “Pukovnici ili pokojnici” u kojemu proziva HDZ i njihovu zakašnjelu reakciju. Njegov komentar slijedi u nastavku.

Pukovnici ili pokojnici
Najnovijim anketama kao zvuk trube bojne, urbi et orbi, maenstream mediji javili su kako je…

Objavljuje Ivan KujundžićUtorak, 22. prosinca 2020.

 

POPULARNE KATEGORIJE