Brad Pitt vodi bitku s Angelinom Jolie u brakorazvodnoj parnici, ali ima i novu curu!

Usred nelijepe brakorazvodne bitke između Angeline Jolie i Brada Pitta, Hollywood je zabavljen posljednjih tjedana i sljedećom činjenicom: Brad Pitt ima novu djevojku. Pittova nova ljubav je 27-godišnja manekenka Nicole Poturalski, porijeklom iz  Poljske. Nicole je model  i živi na relaciji Njemačka – Kalifornija.  Zanimljivo je da je Nicole u navodno otvorenom braku s njemačkim […]

Usred nelijepe brakorazvodne bitke između Angeline Jolie i Brada Pitta, Hollywood je zabavljen posljednjih tjedana i sljedećom činjenicom: Brad Pitt ima novu djevojku. Pittova nova ljubav je 27-godišnja manekenka Nicole Poturalski, porijeklom iz  Poljske. Nicole je model  i živi na relaciji Njemačka – Kalifornija.  Zanimljivo je da je Nicole u navodno otvorenom braku s njemačkim ugostiteljem koji je i otac njenog maloljetnog djeteta.

Izvor: Instagram

56-godišnji glumac primijećen je sa svojom novom ljubavi u Francuskoj 26. kolovoza, u zračnoj luci Le Bourget izvan Pariza. Oboje su nosili zaštitne maske, tamne sunčane naočale i šešir. Par se uputio na odmor u dvorac na jugu Francuske.

Angelina Jolie i Brad Pitt pokušavaju se legalno razdvojiti od incidenta 2016. godine u avionu u kojem su sudjelovali on i njihov sin Maddox Jolie-Pitt. No iako Angelina i Brad vjerojatno imaju najbolje odvjetnike za razvod koje novac može kupiti, još uvijek se vuku po na sudu i svađaju oko suca kojem je njihov razvod dodijeljen u rad, te što će učiniti sa spomenutim zajedničkim dvorcem u Francuskoj. Izgleda da tom razvodu nema kraja.

POPULARNE KATEGORIJE