ADRIA TOUR: Filip Krajinović iznenadio Novaka Đokovića

Pobjedom Austrijanca Dominica Thiema okončan je prvi iz serije humanitarnih turnira Adria Toura koji je održan u Beogradu, a sada tenisači sele u Zadar koji će 20. i 21. lipnja biti domaćin drugog turnira. U Beogradu je nastupilo osam tenisača u dvije skupine. U prvoj je najbolji bio Filip Krajinović, ispred najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića, a  […]

Pobjedom Austrijanca Dominica Thiema okončan je prvi iz serije humanitarnih turnira Adria Toura koji je održan u Beogradu, a sada tenisači sele u Zadar koji će 20. i 21. lipnja biti domaćin drugog turnira.

U Beogradu je nastupilo osam tenisača u dvije skupine. U prvoj je najbolji bio Filip Krajinović, ispred najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića, a  drugoj skupini najbolji je bio Dominic Thiem.

Novak Đoković bio je emotivan prilikom davanja izjave te je čak i zaplakao: “Bilo je emotivno ovih posljednjih nekoliko dana, zahvalio bih se svim ljudima koji su podržali ovaj događaj i omogućili da se ostvari. Svima koji ste došli, hvala vam puno… Ne plačem jer neću igrati finale, da netko krivo ne razumije, nego su me svladale emocije, došla su mi sjećanja na djetinjstvo.”

Adria Tour u Zadru započet će u petak, a najavljeni su i koncerti Gibonnija i Petera Graše. Od hrvatskih će tenisača nastupiti Marin Čilić i Borna Ćorić, te svjetska imena poput Novaka Đokovića, Alexandra Zvereva…. Turniri će se odigrati na terenima novog regionalnog teniskog centra u sklopu ŠC Višnjik, a 40 igrača i 16 igračica borit će se za nagradni fond od 50.000 eura.

 

POPULARNE KATEGORIJE