ZAGREB: Otvoren 68. Memorijal Borisa Hanžekovića

Na atletskom stadionu Sportskog parka Mladost zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je atletski miting IAAF WORLD CHALLENGE ZAGREB 2018. – 68. memorijal Borisa Hanžekovića, a uručit će i pehar Sportskih novosti najboljem natjecatelju u utrci 110 metara s preponama. Predstavljanjem zvijezda mitinga započeo je IAAF međunarodni atletski miting u sklopu kojeg će se održati i 68. memorijalna […]

Na atletskom stadionu Sportskog parka Mladost zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je atletski miting IAAF WORLD CHALLENGE ZAGREB 2018. – 68. memorijal Borisa Hanžekovića, a uručit će i pehar Sportskih novosti najboljem natjecatelju u utrci 110 metara s preponama.

foto HINA/ Damir SENČAR/ ml

Predstavljanjem zvijezda mitinga započeo je IAAF međunarodni atletski miting u sklopu kojeg će se održati i 68. memorijalna utrka “Borisa Hanžekovića”na 110 m s preponama. Na ovogodišnjem Mitingu, uz našu najbolju atletičarku Sandru Perković, nastupit će brojne europske i svjetske atletske zvijezde među kojima i trenutno najbrža svjetska atletičarka Marie-Josée Ta Lou.

 

Izvor: Služba za informiranje

POPULARNE KATEGORIJE