Uskoro počinje prodaja karata za Olimpijske igre u Tokiju 2020

Službeni pružatelj turističkih usluga Hrvatskog olimpijskog odbora, Cosport, imenovan je ovlaštenim preprodavačem karata u Hrvatskoj za OI Tokio 2020. Očekuje se da će potražnja za kartama biti velika. Olimpijske igre u Tokiju koje se očekuju s nestrpljenjem održat će se za manje od 15 mjeseci, od 24. srpnja do 9. kolovoza 2020. Rano planiranje ključno […]

Službeni pružatelj turističkih usluga Hrvatskog olimpijskog odbora, Cosport, imenovan je ovlaštenim preprodavačem karata u Hrvatskoj za OI Tokio 2020.

Očekuje se da će potražnja za kartama biti velika. Olimpijske igre u Tokiju koje se očekuju s nestrpljenjem održat će se za manje od 15 mjeseci, od 24. srpnja do 9. kolovoza 2020.

Rano planiranje ključno je za odličan olimpijski posjet – osobito za reviziju najnovijeg natjecanja te gotov popis natjecanja koja želite vidjeti prije nego što prodaja počne. Može se desiti da ne bude dovoljno karata za najpopularnija natjecanja pa će rana prijava omogućiti najbolje pripremljenim navijačima da budu među prvima u redu za kupovinu i najvjerojatnije onima koji će osigurati karte koje se najviše traže.

Prodaja paket aranžmana, uključujući karte i smještaj, bit će dostupna zajedno samo s prodajom pojedinačnih karata. Paket smještaja i karata kombinirat će širok raspon karata za natjecanja, smještaj u hotelima s tri ili četiri zvjezdice, doručkom i stručnim vodstvom iskusne CoSport ekipe i dobro upućenim lokalnim domaćinima, od kupovine do odlaska.

Više informacija o prodaji paketa karata i paket aranžmana kao i o načinu prijave dostupno je na www.cosport.com .
Za najnovije informacije o sportašima hrvatske olimpijske momčadi koji se pripremaju za natjecanja u Tokiju posjetite službenu stranicu www.hoo.hr  i pratite hrvatsku olimpijsku momčad na društvenim mrežama Twitter, Facebook, Instagram, i YouTube.

Izvor: HOO

POPULARNE KATEGORIJE