STOLNI TENIS: Dva srebra i dvije bronce za Hrvatsku u Bratislavi

Hrvatski stolnotenisačice i stolnotenisači u petak su osvojili dva srebra i dvije bronce na Otvorenom prvenstvu Slovačke za osobe s invaliditetom, koje se od 3. do 6. svibnja održava u Bratislavi. U finalu kategorije 6 kod stolnotenisača Pavao Jozić osvojio je srebrnu medalju izgubivši u finalu od Španjolca Alvara Valera s 3-0. Tajlađanka Asayut Dararat bila […]

Hrvatski stolnotenisačice i stolnotenisači u petak su osvojili dva srebra i dvije bronce na Otvorenom prvenstvu Slovačke za osobe s invaliditetom, koje se od 3. do 6. svibnja održava u Bratislavi.

U finalu kategorije 6 kod stolnotenisača Pavao Jozić osvojio je srebrnu medalju izgubivši u finalu od Španjolca Alvara Valera s 3-0.

Tajlađanka Asayut Dararat bila je kobna za hrvatske paraolimpijke u kategoriji 3. Prvo je u polufinalu savladala Helenu Dretar Karić sa 3-1 pa je našoj stolnotenisačici tako pripala brončana medalja. U finalu je Dararat bila bolja od Anđele Mužinić sa 3-1.

U polufinalu kategorije 10 za stolnotenisačice naša paraolimpijka Mirjana Lučić izgubila je u polufinalu od Brazilke Alexandre Brune Coste sa 3-0 te joj je pripala brončana medalja.

Već od 9. do 12. svibnja našu reprezentaciju očekuje nastup na Otvorenom prvenstvu Slovenije u Laškom, na najkvalitetnijem međunarodnom turniru u ovoj sezoni.

Izvor: Hina

POPULARNE KATEGORIJE