Predstava “Kod kuće je najgore” ponovno u Knapu

S veseljem vas obavještavamo da je veliki hit prema djelu E. Kishona “Kod kuće je najgore” ponovno na daskama Knapa!  Nakon duže stanke, ponovno se vraća na knapov kazališni repertoar, na veselje svih ljubitelja dobrih komedija. Predstava je u siječnju na rasporedu u subotu, 25. siječnja u 20h te 8. i 21. veljače u 20h. Ova topla, duhovita, obiteljska komedija u […]

S veseljem vas obavještavamo da je veliki hit prema djelu E. Kishona “Kod kuće je najgore” ponovno na daskama Knapa! 

Nakon duže stanke, ponovno se vraća na knapov kazališni repertoar, na veselje svih ljubitelja dobrih komedija.

Predstava je u siječnju na rasporedu u subotu, 25. siječnja u 20h te 8. i 21. veljače u 20h.

Ova topla, duhovita, obiteljska komedija u kojoj se isprepliću avanture malog čovjeka u njegovom svakodnevnom životu, pogledale su tisuće ljudi.

Predstava oduševljava gledatelje svih dobnih skupina, a ujedno je ovo Kishonovo djelo uvršteno u popis obavezne lektire za osme razrede.

Avanture Indiane Jonesa, Supermena ili Robina Hooda blijede pred avanturama iz svakodnevnog života “malog” čovjeka kakve nam prikazuje Kishon. Potraga za izgubljenom dudom, kupnja stroja za pranje rublja ili odlazak na godišnji odmor u Kishonovoj interpretaciji predstavljaju prvorazredan avanturistički čin nas običnih smrtnika. Te humoreske o našim “svakodnevnim pustolovinama” savršeno precizno dijagnosticiraju naše mane i slabosti i, naravno, pršte od vedrog, samoiscjeljujućeg Kishonovskog smijeha.
Djela Ephraima Kishona prevođenija su od Biblije.

Predstavu je režirao provjereni knapov „hitmaker“ Boris Kovačević, a glume Dunja Fajdić i Marko Hergešić.

Cijena ulaznice: 40/50 kn

Rezervacije na: 01 2303122knap@knap.hr

Izvor: Centar kulture na Peščenici

POPULARNE KATEGORIJE