PREDSJEDNIČKI KANDIDAT MILANOVIĆ: “Bandić je mnome opsjednut”

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba na Trgu bana Jelačića Stranka umirovljenika (SU), uz potporu SDP-a, organizirala je druženje s građanima. Ondje je bio i predsjednički kandidat Zoran Milanović, koji je tom prilikom dobio podršku i SU-a. Neobično mjesto za novinarsku konferenciju, ali je barem autentično i svakako, vrlo živo. “Potpora umirovljeničkih stranaka je […]

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba na Trgu bana Jelačića Stranka umirovljenika (SU), uz potporu SDP-a, organizirala je druženje s građanima. Ondje je bio i predsjednički kandidat Zoran Milanović, koji je tom prilikom dobio podršku i SU-a. Neobično mjesto za novinarsku konferenciju, ali je barem autentično i svakako, vrlo živo.

“Potpora umirovljeničkih stranaka je vrlo važna, a važna je podrška svih stranaka koje sam dobio, važan je svaki glas”, rekao je Milanović.

Upitan da komentira nedolazak predsjednice Kolinde Grabar Kitarović na najavljeni događaj, na kome se on pojavio, kaže: “Tko je to organizirao? Bandić? Zar on nije trebao dati neku važnu izjavu do 30. rujna? Po Julijanskom kalendaru možda?”, pitao je Milanović, nastavivši:

“Bandić je mnome opsjednut. Misli da sam ja u korijenu njegovih problema, a ja to nisam, on si je sam najveći neprijatelj. Neka me ostavi na miru, ili neka me ne ostavi na miru… Poručujem mu da ja nisam u korijenu njegovih problema. Želim mu zdravlja, ozbiljno, ne s figom u džepu”, rekao je.

Na pitanje da prokomentira najavu da će predsjednica objaviti kandidaturu, Milanović je rekao da to i nije vijest.

“Nisam niti ja formalni kandidat, nisam sakupio potpise. Ovo je sve u sferi opipavanja. Nemamo potpise, nema ih ni ona, no, nekoliko puta je prilično jasno rekla da će se kandidirati. Ako predsjednica sutra objavi kandidaturu, onda je će sutra veća vijest biti da je srijeda, a ne da je objavila svoju kandidaturu”, rekao je Milanović.

POPULARNE KATEGORIJE