Pobjeda Istoka Rodeša na utrci Europa kupa uoči SP-a u Äreu

Istok Rodeš uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu u Äreu pobijedio u slalomskoj utrci Europa kupa u švicarskom Gstaad-Saanenlandu. Istok je s vremenom 1:38.37 slavio ispred Rusa Alexandera Khoroshilova (+0.30) i Norvezana Jonathana Nordbottena (+0.54). Elias Kolega je bio 13., Matej Vidović 14., a Samuel Kolega 38. FIS Svjetsko prvenstvu u alpskom skijanju održava se od […]

Istok Rodeš uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu u Äreu pobijedio u slalomskoj utrci Europa kupa u švicarskom Gstaad-Saanenlandu.

Istok je s vremenom 1:38.37 slavio ispred Rusa Alexandera Khoroshilova (+0.30) i Norvezana Jonathana Nordbottena (+0.54).

Elias Kolega je bio 13., Matej Vidović 14., a Samuel Kolega 38.

FIS Svjetsko prvenstvu u alpskom skijanju održava se od 4. do 17. veljače u švedskom Äreu .

U Äreu će Hrvatsku predstavljati skijašica Andrea Komšić te skijaši Filip Zubčić, Matej Vidović, Istok Rodeš, Elias Kolega, Samuel Kolega, Natko Zrnčić Dim i Leon Nikić.

Filip Zubčić planira nastupe u četiri discipline: superveleslalomu, alpskoj kombinaciji, veleslalomu i slalomu. U našoj tradicionalno najjačoj disciplini, muškom slalomu, uz Filipa Zubčića nastupiti će Matej Vidović, Elias Kolega i Istok Rodeš. Natko Zrnćić Dim planira nastup u superveleslalomu, spustu i alpskoj kombinaciji, a Samuel Kolega i Leon Nikić u veleslalomu. U veleslalomskom nastupu će im se pridružiti i Elias Kolega.
Andrea Komšić planira veleslalomski i slalomski nastup.

Izvor: CroSki

POPULARNE KATEGORIJE