Na graničnom prijelazu Klek u vozilu pronađeno 60 kg marihuane

Hrvatska policija je na graničnom prijelazu Klek pronašla u prikolici osobnog vozila albanskih registracija, gotovo 60 kg marihuane, priopćeno je u ponedjeljak iz dubrovačko-neretvanske policije. Graničnom kontrolom policijski službenici Postaje granične policije Metković u suradnji s djelatnicima carine posumnjali su na krijumčarenje, te je zatražen nalog za pretragu vozila. Pretragom je u podvozju prikolice pronađen […]

Hrvatska policija je na graničnom prijelazu Klek pronašla u prikolici osobnog vozila albanskih registracija, gotovo 60 kg marihuane, priopćeno je u ponedjeljak iz dubrovačko-neretvanske policije.

Graničnom kontrolom policijski službenici Postaje granične policije Metković u suradnji s djelatnicima carine posumnjali su na krijumčarenje, te je zatražen nalog za pretragu vozila. Pretragom je u podvozju prikolice pronađen posebno izrađen bunker u kojem je bilo 28 paketa s 59,55 kg marihuane.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 31-godišnji albanski državljanin je, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, doveden pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Izvor: MUP

POPULARNE KATEGORIJE