MAPIRANJE TREŠNJEVKE: Biciklističke i pješačke staze Trešnjevke – između želja, zakona i stvarnosti

Centar za kulturu Trešnjevka i projekt Mapiranje Trešnjevke organiziraju u petak, 12. travnja 2019. u 18 sati šetnju pod nazivom Biciklističke i pješačke staze Trešnjevke: između želja, zakona i stvarnosti. Na ovoj će šetnji Dario Oršić, diplomirani inženjer cestovnoga prometa, posjetitelje upoznati sa zakonskim propisima kojima je regulirana izgradnja pješačkih i biciklističkih staza te će […]

Centar za kulturu Trešnjevka i projekt Mapiranje Trešnjevke organiziraju u petak, 12. travnja 2019. u 18 sati šetnju pod nazivom Biciklističke i pješačke staze Trešnjevke: između želja, zakona i stvarnosti. Na ovoj će šetnji Dario Oršić, diplomirani inženjer cestovnoga prometa, posjetitelje upoznati sa zakonskim propisima kojima je regulirana izgradnja pješačkih i biciklističkih staza te će također pokazati dobre i loše primjere iz života Trešnjevke. Obilazak je za posjetitelje besplatan.

Mapiranje Trešnjevke – nevidljivi kvart je projekt čiji je cilj istraživanje lokalnog identiteta Trešnjevke. Namijenjen je svima onima koji se kreću Trešnjevkom, realno ili virtualno, a zanima ih Trešnjevačka povijest, sadašnjost, možda čak i budućnost, njene osobitosti, događanja, skriveni detalji, priče i mitovi, njeni nepoznati likovi – a sve to kroz razne edukativne akcije: šetnje, foto-safarije, radionice i sve drugo što može pomoći pri ulasku u srce samog kvarta, a i u srca trešnjevačkih stanovnika svih dobnih i socijalnih skupina.

Više o samom projektu možete pročitati ovdje.

Planirane šetnje u sklopu projekta Mapiranje Trešnjevke nalaze se na poveznici: http://www.cekate.hr/?p=12054

Izvor: Centar za kulturu Trešnjevka

POPULARNE KATEGORIJE