GLUMAC I GLAZBENIK IVO PERKUŠIĆ OBJAVIO PJESMU “VRIJEME”

Akademski glumac Ivo Perkušić našao se u novoj ulozi koja će iznenaditi. Talentirani Ivo objavio je novu pjesmu Vrijeme s kojom će nastupiti na Zagrebačkom festivalu, 27. siječnja 2017. godine. Perkušić je veliki zaljubljenik u glazbu te se pronalazi u zanimljivoj kombinaciji Mediterana i nacionalne portugalske glazbe fada s kojom nastupa diljem Hrvatske, a izvodi […]

Akademski glumac Ivo Perkušić našao se u novoj ulozi koja će iznenaditi. Talentirani Ivo objavio je novu pjesmu Vrijeme s kojom će nastupiti na Zagrebačkom festivalu, 27. siječnja 2017. godine. Perkušić je veliki zaljubljenik u glazbu te se pronalazi u zanimljivoj kombinaciji Mediterana i nacionalne portugalske glazbe fada s kojom nastupa diljem Hrvatske, a izvodi je na sebi svojstven način ubacujući zvuk mandoline u portugalsku glazbu.

Fado ga vodi u Lisabon u kojem je također nekoliko puta nastupao. Posebno dojmljiv nastup imao je s portugalskom fadisticom svjetskog glasa Anom Mourom, koja je pjevala s Princeom, Rolling Stonesima i drugim glazbenicima. Često nastupa i uz pratnju mandolinskog orekstra ‘Sanctus Domnio’ koji se može pohvaliti nagradom najboljeg europskog mandolinskog orkestra.

Kao veliki zaljubljenik u umjetnost od malena sudjeluje u scenskim nastupima u Splitu. Nakon studija engleskog i talijasnkog jezika te studija glume zapošljava se u Gradskom kazalištu mladih u Splitu. Svoje dvije ljubavi isprepleo je na kazališnim daskama u opereti ‘Splis’ki akvarel’ te mjuziklima na Međunarodnom festivalu djeteta u Šibeniku ‘Mačak Džingiskan i Miki Trasi’ u režiji Ivana Lea Leme te ‘Čarobnjaku iz Oza’ u režiji Nine Kleflin. Igrao je u brojnim predstavama kako u matičnom, tako i u drugim kazalištima.

Izvor: SELECT PR

POPULARNE KATEGORIJE