EU IZBORI: Provokativna kampanja Mostovke Ružice Vukovac

Ružica Vukovac, ipak je uspjela zatalasati društvene mreže, svojim neobičnim plakatima za EU Izbore i doći do birača. Ona sama kaže da je išla na provokativnost, a oni koji to nisu shvatili, niti neće. Mostovka je, doznajemo, namjerno išla s “photoshopom”, jer je cijela Hrvatska zapravo photoshopirana i “fake” uređena zemlja. A ovo što je napravila […]

Ružica Vukovac, ipak je uspjela zatalasati društvene mreže, svojim neobičnim plakatima za EU Izbore i doći do birača. Ona sama kaže da je išla na provokativnost, a oni koji to nisu shvatili, niti neće.

Mostovka je, doznajemo, namjerno išla s “photoshopom”, jer je cijela Hrvatska zapravo photoshopirana i “fake” uređena zemlja. A ovo što je napravila kandidatkinja Mosta, definitivno do sada najprovokativniji promo materijal, a tko je shvatio, shvatio je.

screenshot

Inače je Vukovac, razvedena majka 22-godišnje kćeri, odvjetnička vježbenica, bivša načelnica Velike Kopanice, koja se nije dala potkupiti pa je – po hrvatskom modelu – torpedirana s mjesta načelnice, jer nije željela pristati na nezakonite radnje. Inače, Most u ovoj kampanji cilja na malo inteligentnije birače, a ne na one koji se prodaju za upaljače i možda neki reklami jeftini materijal.

Mostovka je zadovoljna što je postigla provokaciju.
– Kako objasniti očito – rekla je Ružica Vukovac kandidatkinja MOST-a na listi listi 17, na broju 5, nadodavši da je u životu najteže prihvatiti očito – ili ga objasniti.

Istina je, da su svi promo materijali, katastrofalno dosadni, bez mašte, a ovo što je napravila Mostovka, kandidatkinja Vukovac, cilja na skupinu koja shvaća photoshop cijele Hrvatske, pa će nastaviti provocirati i dalje u monthypytonovskom stilu, i boriti se za ne psotoshopirano društvo, već za Hrvatsku bez uljepšavanja i namještanja.

screenshot

POPULARNE KATEGORIJE